Том Круз приема правилата за работа на снимачната площадка на новия

...
Том Круз приема правилата за работа на снимачната площадка на новия
Коментари Харесай

Том Крус побесня по време на снимки заради COVID-19

Том Круз приема правилата за работа на снимачната площадка на новия си филм „ Мисията  невъзможна 7 “ доста, доста съществено — и е подготвен персонално да изхвърли от там завинаги всеки, който не ги съблюдава.

Актьорът наскоро изригна против членовете на екипа по време на фотосите на новия филм от шпионската екшън поредица заради нарушаване на разпоредбите на работа по време на пандемия, очевидно в опит да предотврати по-нататъшни  забавяния във филм, чието произвеждане към този момент два пъти беше спирано поради случаи на заразяване с  OVID-19, оповестява " Ню Йорк Таймс ".

Въпросната сцена се е разиграла по време на фотосите във Великобритания на седмата част от поредицата за сътрудник Итън Хънт, когато Круз, който с изключение на в ролята на сътрудник Хънт е и продуцент на кино лентата, забелязал, че  2-ма членове на екип са застанали пред един екран, напълно забравили, че би трябвало да спазват разстояние от 2 метра между тях.

„ Създаваме хиляди работни места “, може  да се чуе гласът на Круз, звездата на кино лентата, в изминал аудио клип, цялостен с ругатни.  „ Никога не желая да го виждам това още веднъж! Никога! И в случай че го извършите отново, ще бъдете уволнени! “

Записът е оповестен във вторник от английския таблоид The ​​Sun, а достоверността му е доказана от два източника, близки до филмовата продукция. От записа се чува, че актьорът, считан за една от най-влиятелните персони в Холивуд, е използвал и някои думи и изрази, който автоматизирано биха донесли на филма категория „ Филмът е неразрешен за лица под 16 години “. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР